Friday, April 24, 2009

23. aprill, Amsterdam, Tallinn

Kuidagi elasime 10 tundi lennukis üle, magada eriti ei saanud, kuna jalgu pole seal üldse kuhugi panna. Maandusime Amsterdamis kell 13, kuid minu bioloogiline kell näitas alles sügavat südaööd. Amsterdami lennujaam pakkus küll ahvatlevaid võimalusi külastada paari tunni jooksul linna ja/või tulbiväljasid, kuid olime omadega nii läbi, et ei jaksanud kuhugi minna. Leidsime teisel korrusel niisuguse koha, kus asuvad comfort chair´id ja lihtsalt magasime paar tundi. Lennuk Tallinna poole startis nimelt alles kell kaheksa õhtul.
See lend läks juba kiirelt ja kl. 12 öösel olime Tallinnas. Ja, oh imet, ka meie seljakotid olid meiega ühes lennukis olnud! Korjasime kodinad kokku ja Anton, hea inimene, oli meie auto meile lennujaama ära toonud. Kuna Mehhiko aja järgi oli päev ja olime ka Amsterdamis veidi magada saanud, ei olnud erilist und ja kuna koduigatsus oli juba suur, siis sõitsime kohe Tartusse edasi. Kohustuliku pekileivapeatusega Mäos, mõistagi.
Lapsed loomulikult ärkasid meie tulles üles ja läks mitu head tundi, et reisimuljetada, enne kui nad uuesti magama said.

No comments:

Post a Comment