Wednesday, July 21, 2010

20. juuli 2010 Marineland






Nagu pealkiri ütleb, veetsime tänase päeva Marinelandis, kuhu me ilma lasteta ealeski oma jalga ei tõstaks. Siinsed rahvamassid on lihtsalt üle mõistuse ja kogu see tunglemine pööraselt väsitav. Laste jaoks ei paistnud see probleemiks olevat, tundub, et tänapäeva arvutilapsed vajavadki 24/7 visuaalset ja audiaalset stimulatsiooni, igasugune vaikusehetk on totaalselt ja talumatult IGAV.
Aga tegelikult ei tohi Marinelandile liiga teha, sest iseenesest on tegu väga toreda mereteemalise pargiga. Asub ta Antibes´i külje all. Seal saab tutvuda kõikvõimalike mereloomadega, nt. pingviinid, merilõvid, hülged, delfiinid, mõõkvaalad, jääkarud, merikilpkonnad, haid ja paljud troopilised kalad ja korallid. Päeva jooksul mitmeid kordi toimuvad delfiinide-, mõõkvaalade, merilõvide ja lindude (pistrikud, raisakotkad, papagoid) etendused. Rõõmus ja positiivne vaatemäng. Arvasime, et veedame paar tundi ja sõidame siis L´Escarene´i tagasi, aga tegelikult kulus terve päev. Keda huvitab, siis pilet maksab täiskasvanule 36, lapsele 28 EURi. Samas asub ka veepark Aquasplash ja metsiku lääne teemaline lastepark, saab osta ka kombineeritud pileteid mitmeks päevaks.
Antibes´ist Nizza poole tagasi sõites saime siis Riviera suviseid ummikuid tunda. Õhtuti hakkab kogu suvitajate seltskond ühest linnast teise liikuma ja 30km läbimiseks võib vabalt kuluda üle tunni, ilmselt tipptunni ajal rohkemgi.

No comments:

Post a Comment